Våre turer

"MS Kvikk" går i rute til Grip og tar dere gjerne flere steder

Opplev idylliske Grip

Ta Gripruta fra Kristiansund til det unike fiskeværet Grip. En idyllisk perle i godvær – en fantastisk opplevelse i vind og bølger.

Du kan utforske øya selv, eller følge omvisningen først. Besøket er som en reise tilbake i tid, hvor du kan oppleve hvordan livet var for de som bodde og arbeidet på den lille øya ute i storhavet, – men også hvordan livet på øya er i dag. Ta gjerne en tur innom verdens nordligste stavkirke og besøk Gripkroa for en kopp kaffe i solveggen.

Vi har avganger fra mai til september. Overfarten tar 35 minutter.

Bestill billett til Grip

Chartertur til Grip

Du kan leie "MS Kvikk" og dra til Grip når det passer deg. Fra kr 17 000. Kapasitet: 48 personer.

Ta kontakt

Chartertur til Ringholmen

Øya Ringholmen ligger vakkert til på Tustna. Restauranten var en gang et fiskemottak og har selvsagt klippfisk på menyen. Ringholmen har også overnatting og aktiviteter på sjøen.

Ta kontakt

Chartertur til Atlanterhavsveien

Den spektakulære nasjonale turistveien forbinder Averøy med Hustad. Ta sjøveien gjennom trange sund, åpent hav og vakre landskap.

Ta kontakt

Chartertur til Håholmen

Det verneverdige fiskeværet Håholmen på Hustadvika har vært møtested, havn, hjem og arbeidsplass for fiskere, sjøfolk, kremmere og farmenn i mange hundre år. I 1898 kjøpte Bård Bergseth, Ragnar Thorseths morfar, stedet og slo seg ned her. I 1989 tok Kari og Ragnar Thorseth over driften og ga det tre hundre år gamle fiskeværet nytt liv.

Ta kontakt

Andre destinasjoner

"MS Kvikk" tar dere raskt og komfortabelt til dit du ønsker å dra. Eksempelvis Sveggsundet, Vikaneset havhotell, Kvernes stavkirke ...

Ta kontakt for å chartre "MS Kvikk"

Ta kontakt

Chartertur nært Kristiansund

Hvis du ikke trenger farten til "MS Kvikk", kan du leie en av de andre sundbåtene til havnesightseeing eller arrangementer.

Gå til arrangement på Sundbåten